Tahranpoisto ja puhdistus ovat Arian maton osaamista

Tahranpoisto ja puhdistus ovat ammattitaitoa vaativa laji kun puhutaan arvomatoista. Liian monta kertaa mattoja puhdistetaan väärin ja arvokas matto saattaa mennä pilalle virheellisten toimenpiteiden vuoksi. Arvokkaissa matoissa on ainutlaatuiset värit ja kuviot, joita väärä puhdistustekniikka voi vahingoittaa.

Olipa kyseessä tahran poisto tai maton vaurion korjaus – autamme mielellämme!

Olemme erikoistuneet mattojen tahranpoistoon ja puhdistukseen. Kaikki matot puhdistetaan toimestamme tehokkaasti, mutta hellävaroin, jotta maton ominaisuudet pysyvät muuttumattomina. Meillä puhdistuvat ja korjaantuvat esimerkiksi:

  • maton vauriot (esim. koiran repimät)
  • viinitahrat
  • kahvitahrat
  • muut vaikeat tahrat

Meihin voit ottaa yhteyttä esimerkiksi oheisella lomakkeella. Kuvailethan tilanteen mahdollisimman tarkasti. Kerro millaisesta tahrasta on kyse. Voit liittää mukaan myös valokuvan puhdistettavasta alueesta tai korjattavasta vauriokohdasta. 

 

Puhdistus vaatii asiantuntemusta – pyydä meidät avuksi!

Me olemme kohdanneet 35 toimintavuotemme aikana mahdottomiltakin tuntuvia tahroja, jotka olemme onnistuneesti puhdistaneet mattoa vahingoittamatta. Vuosien kokemuksien myötä me osaamme valita oikeanlaiset tavat tahrojen puhdistukseen. Arvokas matto saa tahranpoiston ja puhdistuksen jälkeen uuden elämän, eikä mattoa tarvitse heittää pois tai piilottaa huonekalujen alle.

Kun tarvitset ammattitaitoista tahranpoistoa tai puhdistusta, käänny meidän puoleemme!

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

No file selected
Sähköpostitse
Tekstiviestitse